Welkom bij de City, daar voel jij je thuis!

City Zaal

 Feesten, bijeenkomsten & condoleances 

Feesten, bijeenkomsten & condoleances

Bij ons kun je terecht voor feesten, (zakelijke) bijeenkomsten & condoleances. Wat je altijd mag verwachten? Een team dat voor je klaarstaat om ervoor te zorgen dat jij in een gemoedelijke sfeer mooie momenten kunt beleven met vrienden, familie, (zaken)relaties én ons! 

Mogelijkheden van City Zaal

Vooropgesteld; de mogelijkheden zijn uiteenlopend en altijd bespreekbaar! Om inzicht te kunnen geven in alle mogelijkheden hebben we deze uitgewerkt.

Je wilt een feest organiseren in de City?

De zaal van City is bij uitstek dé locatie in het hartje van Waalwijk om uw feest te houden. Met uitstekende service van onze gastheren en gastdames en een ruime bar, biedt de zaal alles voor een spetterend feest.

Vergadering of tof evenement organiseren?

Ook voor uw vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten leent onze zaal zich uitstekend. We kunnen de indeling zo aanpassen dat deze precies past bij de grootte van uw groep. Vanzelfsprekend beschikken we over alle benodigde faciliteiten.

Concoleance organiseren?

Allereerst willen wij u condoleren met het verlies. Gelegen direct naast de kerk Sint Jan de Doper in het centrum van Waalwijk is de zaal een fijne locatie voor uw condoleancebijeenkomst. Wij benaderen deze bijeenkomsten altijd met veel respect en stemmen de wensen vooraf goed af. We begrijpen dat er nog vragen kunnen zijn en daarvoor willen we vragen om even contact met ons op te nemen.

Staat jouw wens er nog niet tussen?

Twijfel je of de City Zaal geschickt is voor hetgeen dat jij niet binnen bovenstaande opties vind vallen? Geen probleem! Veel is bespreekbaar en daarvoor willen wij je vragen om contact met ons op te nemen. We gaan graag met je in gesprek!

Een kleine sfeerimpressie van alles wat er in de zaal mogelijk is!

Meteen reserveren?

Dat is altijd mogelijk! Je kunt ons bellen, mailen óf even langs komen! De mogelijkheden zijn uiteenlopend en altijd bespreekbaar.