Welkom bij de City, daar voel jij je thuis!

Over ons

Eetcafé City is niet weg te denken uit het centrum van Waalwijk. Sinds jaar en dag is ons café gevestigd aan de Markt 5. Eerst als ‘gewoon’ bruin café, maar sinds Wim en Ina van Cromvoirt de horecagelegenheid betrokken in 1986, is City langzaam uitgebreid naar een eetcafé. Later kwam daar ook nog de schitterende zaal boven het café bij. Vele bijzondere evenementen hebben daar al plaatsgevonden evenals driebandduels op wereldniveau.

Op de bovenverdieping is de keuken in die jaren ook steeds met zijn tijd meegegaan. Lunchen en dineren op hoogstaand niveau voor een zeer betaalbare prijs waren altijd al de uitgangspunten voor de gerechten; ook daar is geen verandering n gekomen! Maar ook voor een kop koffie of een borreltje is iedereen welkom. De sfeer is altijd gemoedelijk, de gastvrijheid enorm. Daarom is Eetcafé City dé huiskamer van Waalwijk.

Altijd lokaal betrokken

Eetcafé City staat midden in de gemeenschap en steunt vanuit eigen visie verschillende goede doelen. Één goed doel heeft een bijzonder plaats in ons hart: Hospice Francinus de Wind. In ons café en in de zaal vindt je daarom ook een collectebox voor dit bijzondere initiatief.

Hier vind je ons!

Op de kaart kun je ons simpel vinden. Stap gezellig binnen of bel even van tevoren als je zeker wil zijn van een plaatsje.

We zien je graag binnenkort bij City!